Εγκεφαλικό: Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο, σύμφωνα με ειδικούς - Δεν είναι το αλάτι
Η υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς είναι αλληλένδετες και η πρόληψη είναι το "κλειδί". Ενώ το εγκεφαλικό είναι μια σοβαρή αιτία αναπηρίας, είναι σε μεγάλο βαθμό αποτρέψιμο. Ανακαλύψτε πώς ο περιορισμός της κατανάλωσης μίας τροφής μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού και να προστατεύσετε την υγεία σας. Το εγκεφαλικό αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες θανάτου και αναπηρίας παγκοσμίως. Τα καλά νέα είναι ότι είναι σε μεγάλο βαθμό αποτρέψιμο και η υγιεινή διατροφή διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόληψη. Ωστόσο, μια διατροφή που προστατεύει την καρδιά και τον εγκέφαλο δεν αφορά μόνο το τι τρώμε, αλλά και το τι δεν τρώμε. Διαιτολόγοι τονίζουν ότι η υπερβολική κατανάλωσης ζάχαρης μπορεί να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί επισημαίνουν τη σημασία του περιορισμού της κατανάλωσης τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Πώς η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(31)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(147)
- Υγεία(346)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.