πριν από  8 ώρες 44 λεπτά

Gnomip.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα συστατικό που περιέχουν πολλά προϊόντα διαίτης και χαμηλών θερμίδων, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας. Νέα ευρήματα εγείρουν σοβαρές ανησυχίες, υποδεικνύοντας ότι αυτό το δημοφιλές υποκατάστατο ζάχαρης μπορεί να βλάψει τη λειτουργία των εγκεφαλικών αγγειακών κυττάρων και να αυξήσει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο. Το Νο1 υποκατάστατο ζάχαρης που βλάπτει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου Η ερυθριτόλη, ένα δημοφιλές υποκατάστατο ζάχαρης που βρίσκεται σε πλήθος προϊόντων, ενδέχεται να βλάπτει βασικές κυτταρικές λειτουργίες απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Μπόλντερ. Τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η ερυθριτόλη: αυξάνει το οξειδωτικό στρες,διαταράσσει τη σηματοδότηση του μονοξειδίου του αζώτου,αυξάνει την παραγωγή αγγειοσυσπαστικών πεπτιδίων καιμειώνει την ικανότητα διάλυσης θρόμβων στα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation