Το αυγό είναι ένα παρεξηγημένο μέρος της διατροφής και για χρόνια "ύποπτο" για τη για τη σχέση του με τη χοληστερόλη και την υγεία της καρδιάς. Ωστόσο, νέες μελέτες και συστάσεις ειδικών το τοποθετούν ως μια ευέλικτη και θρεπτική επιλογή, αρκεί να καταναλώνεται σε επαρκείς ποσότητες και να συνοδεύεται από υγιεινές τροφές. Σύμφωνα με την Keck Medicine του...
Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στην υγεία, αν εντάξουμε τη σωστή ποσότητα στη διατροφή μας Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb25 Σεπτεμβρίου 2025 · 19:59 Αρχείου ΥΓΕΙΑ 4' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Το αυγό είναι ένα παρεξηγημένο μέρος της διατροφής και για χρόνια "ύποπτο" για τη για τη σχέση του με τη χοληστερόλη και την υγεία της καρδιάς. Ωστόσο, νέες μελέτες...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(95)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(120)
- Υγεία(359)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.