Η ελαιοκανθάλη (oleocanthal) είναι μια φυσική πολυφαινόλη, βιοδραστική και ισχυρά αντιφλεγμονώδης, που εντοπίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, και ειδικά στο αγουρέλαιο - το ελαιόλαδο από πρώιμη συγκομιδή. Η ιστορία της ξεκινά από μια τυχαία επιστημονική παρατήρηση. Το 1999, ο Dr. Gary Beauchamp από το Monell Chemical Senses Center της...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(40)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(90)
- Υγεία(341)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.