πριν από  3 ώρες 2 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα μελέτη που εντοπίζει μόρια που καταστέλλουν την κάψα της πιπεριάς τσίλι θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία ενός καρυκεύματος που θα κάνει πιο προσιτά σε πολύ περισσότερους ανθρώπους τα πολύ καυτερά φαγητά. Τα ευρήματα της έρευνας έχουν πολλαπλές πιθανές εφαρμογές για τις ουσίες που λειτουργούν σαν αντι-μπαχαρικά: παραγωγή πιπεριών τσίλι λιγότερο καυτερών, μια εναλλακτική λύση για την ανακούφιση του πόνου αντί της καψαϊκίνης και, στα νοικοκυριά που υπάρχουν ευαισθησίες στα μπαχαρικά, ένα νέο καρύκευμα για το ντουλάπι. "Αν βρίσκεστε στο σπίτι και έχετε παραγγείλει φαγητό που έχει μπαχαρικά που είναι λίγο πολύ καυτερά για κάποια γούστα, θα μπορείτε απλά να πασπαλίζετε με μια μορφή πιπεριάς τσίλι που έχει αυτούς τους κατασταλτικούς παράγοντες που θα μειώσουν την κάψα", δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Devin Peterson, καθηγητής επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο. "Νομίζω ότι η ιδέα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation