πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το Αλτσχάιμερ επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και φαίνεται πως οι περισσότερες περιπτώσεις θα μπορούσαν να αποφευχθούν μέσω της διατροφής. Eρευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που διεξήχθη στην Ολλανδία πέρυσι, η οποία έδειξε ότι οι άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, ωμέγα-3 και βιταμινών Β στο αίμα είχαν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άνοια. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Neurology, έδειξε ότι τα άτομα που δυσκολεύονται να ελέγξουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους έχουν 24% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μια μορφή άνοιας, ενώ τα άτομα με διαβήτη έχουν διπλάσιο κίνδυνο γνωστικής έκπτωσης.Ποιες τροφές βοηθούν στην πρόληψη κατά του Αλτσχάιμερ Για να αποφύγετε την ανάπτυξη της νόσου Αλτσχάιμερ, καλό είναι να εκμεταλλεύεστε τον ήλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να συμπληρώνετε την πρόσληψη βιταμίνης D...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation