Φυσική ένωση στο ρύζι και τον καφέ μπορεί να προστατεύσει από καρδιακές προσβολές
Μια ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι το φερουλικό οξύ, μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο ρύζι, τον καφέ και ορισμένα λαχανικά, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη καρδιακών προσβολών. Η ομάδα, με επικεφαλής τον Dr. Kento Yoshioka, τον Dr. Keisuke Obara και τον καθηγητή Yoshio Tanaka από το Τμήμα Χημικής Φαρμακολογίας της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Toho, χρησιμοποίησε στεφανιαίες αρτηρίες χοίρων, που μοιάζουν πολύ με τις ανθρώπινες καρδιακές αρτηρίες, και διαπίστωσαν ότι το φερουλικό οξύ μείωσε σημαντικά τις συσπάσεις των αρτηριών. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η μελέτη της επιστημονικής ομάδας εντόπισε και δύο βασικά στοιχεία δράσης του φερουλικού οξέος.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Μια ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι το φερουλικό οξύ, μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο ρύζι, τον καφέ και ορισμένα λαχανικά, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη καρδιακών προσβολών. Η ομάδα, με επικεφαλής τον Dr. Kento Yoshioka, τον Dr. Keisuke Obara και τον καθηγητή Yoshio Tanaka από το Τμήμα Χημικής Φαρμακολογίας της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Toho...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(39)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(152)
- Υγεία(328)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.