Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: 7 τρόφιμα και ποτά για να την αντιμετωπίσετε
Αν πάσχετε από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση γνωρίζετε ήδη ότι τα πικάντικα, τα τηγανητά, τη σάλτσα ντομάτας και οτιδήποτε περιέχει καφείνη, πρέπει να τα αποφεύγετε. Τι μπορεί λοιπόν να φάει κάποιος χωρίς να κινδυνεύει από τα δυσάρεστα συμπτώματα; Όπως συμβαίνει με τα τρόφιμα που πυροδοτούν την παλινδρόμηση, υπάρχουν και κάποιες τροφές που καταπολεμούν τη φλεγμονή και τα οξέα και λειτουργούν σαν προστατευτικό φράγμα στο στομάχι σας. Δείτε 7 τρόφιμα και ποτά που είναι χρήσιμο να προσθέσετε στη διατροφή σας: Τζίντζερ Το τζίντζερ μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε πόνο στην κοιλιά. Παράλληλα, λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του, συμβάλλει στην προστασία από την παλινδρόμηση των οξέων του στομάχου. Φτιάξτε ένα χαλαρωτικό ζεστό τσάι στο οποίο θα προσθέσετε φέτες τζίντζερ. Αποφύγετε τη ζάχαρη η οποία επιδεινώνει την παλινδρόμηση. Μπανάνες Είναι γνωστό ότι πολλά όξινα φρούτα, όπως τα πορτοκάλια, τα γκρέιπφρουτ και τα μούρα, επιδεινώνουν την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(171)
- Υγεία(367)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.