Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις
Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση είναι μια συχνή πεπτική διαταραχή που προκαλεί καούρα, ενοχλήσεις στον οισοφάγο και δυσάρεστο "κάψιμο" στο στήθος. Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ένταση και τη συχνότητα των κρίσεων παλινδρόμησης. Ορισμένες τροφές, αν και συνηθισμένες στο τραπέζι μας, μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της παλινδρόμησης. Από όξινα φρούτα και τηγανητά μέχρι αναψυκτικά και σοκολάτες, η σωστή διαχείριση της πάθησης ξεκινά από το πιάτο σου. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγεις οπωσδήποτε αν πάσχεις από παλινδρόμηση, αλλά και τι να βάλεις στη θέση τους, ώστε να ανακουφίσεις το πεπτικό σου σύστημα και να νιώσεις καλύτερα στην καθημερινότητά σου - φυσικά, χωρίς να θυσιάσεις τη γεύση. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις για να μην υποφέρεις Τα εσπεριδοειδή όπως τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα γκρέιπφρουτ μπορούν να ερεθίσουν τον οισοφάγο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(0)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(0)
- Υγεία(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.