πριν από  3 ώρες 9 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση είναι μια συχνή πεπτική διαταραχή που προκαλεί καούρα, ενοχλήσεις στον οισοφάγο και δυσάρεστο "κάψιμο" στο στήθος. Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ένταση και τη συχνότητα των κρίσεων παλινδρόμησης. Ορισμένες τροφές, αν και συνηθισμένες στο τραπέζι μας, μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της παλινδρόμησης. Από όξινα φρούτα και τηγανητά μέχρι αναψυκτικά και σοκολάτες, η σωστή διαχείριση της πάθησης ξεκινά από το πιάτο σου. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγεις οπωσδήποτε αν πάσχεις από παλινδρόμηση, αλλά και τι να βάλεις στη θέση τους, ώστε να ανακουφίσεις το πεπτικό σου σύστημα και να νιώσεις καλύτερα στην καθημερινότητά σου - φυσικά, χωρίς να θυσιάσεις τη γεύση. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις για να μην υποφέρεις Τα εσπεριδοειδή όπως τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα γκρέιπφρουτ μπορούν να ερεθίσουν τον οισοφάγο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation