Γιατί τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά είναι καλύτερα από τα φρέσκα
Όσον αφορά την επιλογή μεταξύ κατεψυγμένων και φρέσκων φρούτων και λαχανικών, είναι κοινή πεποίθηση ότι τα φρέσκα είναι πάντα καλύτερα. Bigstock Αλλά σύμφωνα με τους διατροφολόγους, αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, τα κατεψυγμένα τρόφιμα μπορεί να είναι ακόμα πιο ωφέλιμα από τα φρέσκα. Αυτό το άρθρο διερευνά τι λένε οι τελευταίες έρευνες και οι διαιτολόγοι σχετικά με τη θρεπτική αξία, τη διάρκεια ζωής, το κόστος και την ευκολία των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών έναντι των φρέσκων.Πώς επεξεργάζονται τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά Τα κατεψυγμένα προϊόντα συλλέγονται συνήθως στην μέγιστη ωρίμανση (όταν τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών είναι υψηλότερα) και στη συνέχεια ζεματίζονται στιγμιαία και καταψύχονται αμέσως για να διατηρηθεί η ποιότητά τους. Το ζεμάτισμα (σύντομο βράσιμο ή μαγείρεμα στον ατμό ακολουθούμενο από ψύξη) βοηθά στην εξόντωση βακτηρίων και στην απενεργοποίηση των ενζύμων που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(61)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(138)
- Υγεία(447)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.