πριν από  11 ώρες 11 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσον αφορά την επιλογή μεταξύ κατεψυγμένων και φρέσκων φρούτων και λαχανικών, είναι κοινή πεποίθηση ότι τα φρέσκα είναι πάντα καλύτερα. Bigstock Αλλά σύμφωνα με τους διατροφολόγους, αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, τα κατεψυγμένα τρόφιμα μπορεί να είναι ακόμα πιο ωφέλιμα από τα φρέσκα. Αυτό το άρθρο διερευνά τι λένε οι τελευταίες έρευνες και οι διαιτολόγοι σχετικά με τη θρεπτική αξία, τη διάρκεια ζωής, το κόστος και την ευκολία των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών έναντι των φρέσκων.Πώς επεξεργάζονται τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά Τα κατεψυγμένα προϊόντα συλλέγονται συνήθως στην μέγιστη ωρίμανση (όταν τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών είναι υψηλότερα) και στη συνέχεια ζεματίζονται στιγμιαία και καταψύχονται αμέσως για να διατηρηθεί η ποιότητά τους. Το ζεμάτισμα (σύντομο βράσιμο ή μαγείρεμα στον ατμό ακολουθούμενο από ψύξη) βοηθά στην εξόντωση βακτηρίων και στην απενεργοποίηση των ενζύμων που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation