πριν από  15 ώρες 39 λεπτά

Lamiareport

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όπως σημειώνει, "η ζάχαρη στον καφέ δεν προσθέτει μόνο περιττές θερμίδες και αλλοιώνει το άρωμα του ροφήματος, αλλά ενισχύει και τη συστηματική φλεγμονή στον οργανισμό". Η χρόνια φλεγμονή, όπως εξηγεί, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα, μεταβολικό σύνδρομο και διαβήτη τύπου 2.Καφές: Υπάρχουν πιο υγιεινές εναλλακτικές Η πρώτη και πιο απλή λύση είναι να επιλέξετε καφέ υψηλής ποιότητας. Ένας σωστά εκχυλισμένος espresso ή φίλτρου δεν χρειάζεται διόρθωση. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, "προσθέστε λίγο φρέσκο αγελαδινό γάλα, το οποίο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά και θρεπτικά στοιχεία", προτείνει ο Sethi. Έτσι, ο καφές μετατρέπεται σε ένα πλήρες ρόφημα. Για όσους δεν μπορούν χωρίς μια γλυκιά πινελιά, ο γιατρός προειδοποιεί ωστόσο: "Αποφύγετε τα γλυκαντικά με ερυθριτόλη, καθώς ενδέχεται να έχουν αρνητικές επιδράσεις στον μεταβολισμό". Προτιμήστε πιο φυσικές επιλογές ή, ακόμη καλύτερα, συνηθίστε τη γεύση του καφέ όπως...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation