πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μεγάλη φινλανδική έρευνα υποδεικνύει ότι η κατανάλωση αβοκάντο στην εγκυμοσύνη συνδέεται με 44% χαμηλότερο κίνδυνο τροφικών αλλεργιών στα μωρά το πρώτο έτος, ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες υγείας και τρόπου ζωής. Η μελέτη στο Pediatric Research αξιολόγησε την επίδραση της κατανάλωσης αβοκάντο στην εγκυμοσύνη όσον αφορά τον κίνδυνο του παιδιού για τροφική αλλεργία έναντι μη κατανάλωσης Τα στοιχεία προήλθαν από τη μελέτη Kuopio Birth Cohort (KuBiCo) που περιλάμβανε γυναίκες που γέννησαν μεταξύ 2013 και 2022. Οι 2.272 συμμετέχουσες στην τελική ανάλυση ήταν αντιπροσωπευτικές όλων των γυναικών που γέννησαν τη συγκεκριμένη περίοδο. Η ποιότητα διατροφής τους υπολογίστηκε με το εργαλείο Alternative Healthy Eating Index for Pregnancy (AHEI-P) .Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε 2 ομάδες με βάση αν κατανάλωναν ή όχι αβοκάντο το πρώτο και τρίτο τρίμηνο κύησης. Η μέση ηλικία των γυναικών στον τοκετό ήταν τα 31 έτη και οι περισσότερες γέννησαν το πρώτο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation