Η συμβολή της διατροφής στη μείωση του καρκίνου του μαστού!
Super foods που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού Μπρόκολο & σταυρανθή λαχανικά: περιέχουν σουλφοραφάνη που καταπολεμά καρκινικά κύτταρα. Βατόμουρα, φράουλες, σμέουρα: πλούσια σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες. Σόγια: ισοφλαβόνες που βοηθούν στην ισορροπία των ορμονών. Καρύδια & αμύγδαλα: ωμέγα-3 για μείωση φλεγμονής. Ντομάτες: η λυκοπίνη τους βοηθά στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης ορμονοεξαρτώμενων όγκων. Ελαιόλαδο: μονοακόρεστα λιπαρά που συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου. Όλες οι παραπάνω επιλογές βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν την πιθανή προστατευτική τους δράση. ΚΑΤΙΑ ΒΗΧΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΥ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(26)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(81)
- Υγεία(336)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.