πριν από  15 ώρες 8 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένας κορυφαίος χειρουργός καρκίνου προτρέπει το κοινό να προσθέσει μια μερίδα γιαούρτι στην καθημερινή του διατροφή, προκειμένου να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου. Ο ογκολόγος καθηγητής Τζάστιν Στέμπινγκ υποστηρίζει ότι το γαλακτοκομικό προϊόν περιέχει φυσικά βακτήρια με αντικαρκινική δράση, τα οποία μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο της νόσου έως και κατά 20%. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Ως σύμβουλος ογκολόγος, πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου" δήλωσε σχετικά με το θέμα.Πώς προστατεύει από τον καρκίνο η κατανάλωση γιαουρτιού Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να έχει προστατευτική δράση απέναντι σε ορισμένες επιθετικές μορφές καρκίνου του εντέρου, σύμφωνα με τον καθηγητή Στέμπινγκ. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι δεν προσφέρουν όλα τα γιαούρτια τα ίδια οφέλη για την υγεία. "Διαφορετικές διαδικασίες ζύμωσης οδηγούν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation