Η τροφή που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου
Ένας κορυφαίος χειρουργός καρκίνου προτρέπει το κοινό να προσθέσει μια μερίδα γιαούρτι στην καθημερινή του διατροφή, προκειμένου να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου. Ο ογκολόγος καθηγητής Τζάστιν Στέμπινγκ υποστηρίζει ότι το γαλακτοκομικό προϊόν περιέχει φυσικά βακτήρια με αντικαρκινική δράση, τα οποία μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο της νόσου έως και κατά 20%. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Ως σύμβουλος ογκολόγος, πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου" δήλωσε σχετικά με το θέμα.Πώς προστατεύει από τον καρκίνο η κατανάλωση γιαουρτιού Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να έχει προστατευτική δράση απέναντι σε ορισμένες επιθετικές μορφές καρκίνου του εντέρου, σύμφωνα με τον καθηγητή Στέμπινγκ. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι δεν προσφέρουν όλα τα γιαούρτια τα ίδια οφέλη για την υγεία. "Διαφορετικές διαδικασίες ζύμωσης οδηγούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(36)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(102)
- Υγεία(323)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.