Η υγιεινή διατροφή μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου
Η βιώσιμη υγειινή διατροφή συνδέεται με στατιστικά σημαντική μείωση του κινδύνου καρκίνου και με αντίστοιχη στατιστική μείωση της θνησιμότητας από καρκίνο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης συστηματικής ανασκόπησης της επιστημονικής βιβλιογραφίας με την αξιολόγηση των δεδομένων 2,2 εκατομμυρίων ατόμων. Οι ερευνητές που συμμετείχαν, προέρχονταν από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία. Η βιώσιμη υγειινή διατροφή συνιστάται όλο και περισσότερο ως στρατηγική για τη μείωση των μη μεταδοτικών ασθενειών και την προώθηση της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι τρέχουσες ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες θεωρούνται ότι συμβάλλουν στην παγκόσμια επιβάρυνση από τον καρκίνο, ενώ ορισμένοι τρόποι παραγωγής επιδεινώνουν περαιτέρω τα περιβαλλοντικά προβλήματα. "Η μελέτη των επιπτώσεων της βιώσιμης διατροφής στον καρκίνο είναι επομένως ζωτικής σημασίας", έγραψαν η Marina Kasper από το Τμήμα Επιδημιολογίας και Προληπτικής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(36)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(136)
- Υγεία(323)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.