πριν από  1 ημέρα 19 ώρες

Iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η βιώσιμη υγειινή διατροφή συνδέεται με στατιστικά σημαντική μείωση του κινδύνου καρκίνου και με αντίστοιχη στατιστική μείωση της θνησιμότητας από καρκίνο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης συστηματικής ανασκόπησης της επιστημονικής βιβλιογραφίας με την αξιολόγηση των δεδομένων 2,2 εκατομμυρίων ατόμων. Οι ερευνητές που συμμετείχαν, προέρχονταν από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία. Η βιώσιμη υγειινή διατροφή συνιστάται όλο και περισσότερο ως στρατηγική για τη μείωση των μη μεταδοτικών ασθενειών και την προώθηση της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι τρέχουσες ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες θεωρούνται ότι συμβάλλουν στην παγκόσμια επιβάρυνση από τον καρκίνο, ενώ ορισμένοι τρόποι παραγωγής επιδεινώνουν περαιτέρω τα περιβαλλοντικά προβλήματα. "Η μελέτη των επιπτώσεων της βιώσιμης διατροφής στον καρκίνο είναι επομένως ζωτικής σημασίας", έγραψαν η Marina Kasper από το Τμήμα Επιδημιολογίας και Προληπτικής...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation