Κακοσμία του σώματος: Ποια τρόφιμα την αυξάνουν και ποια δρουν προστατευτικά
Ποια συστατικά επιβαρύνουν την μυρωδιά του σώματος και ποια ασκούν ουδέτερη και ωφέλιμη δράση. Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την μυρωδιά του σώματος, εισφέροντας ή μειώνοντας την κακοσμία ακόμα και στους πιο καθαρούς ανθρώπους. Ωστόσο δεν είναι μόνο το σκόρδο που έχει αυτή τη δράση. Η μυρωδιά του σώματος αναπτύσσεται όταν ο ιδρώτα έρχεται σε επαφή με τα βακτήρια του δέρματος, αναφέρουν ειδικοί από την Cleveland Clinic, στο Οχάιο. Μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, όπως:Οι ορμόνεςΛοιμώξειςΦάρμακα που παίρνουμεΥποκείμενες παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης Η διατροφή επίσης είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες, καθώς ορισμένα τρόφιμα εκλύουν θειούχες ενώσεις. Οι ενώσεις αυτές έχουν δυσάρεστη μυρωδιά και αυτή μπορεί να "περάσει" στη μυρωδιά του σώματος. Στα τρόφιμα που μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία του σώματος συμπεριλαμβάνονται τα εξής:ΚρεμμύδιαΣκόρδαΛάχανοΜπρόκολοΚουνουπίδιΚόκκινο κρέας Υπάρχουν επίσης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(122)
- Υγεία(274)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.