Κάνει να προσθέσετε σκόνη πρωτείνης στον καφέ;
Ο καφές αποτελεί καθημερινή "ιεροτελεστία" για εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι σκόνες πρωτείνης έχουν γίνει βασικό συστατικό της διατροφής για όσους στοχεύουν στην μυϊκή ενδυνάμωση και άλλους παράγοντες γενικής υγείας. Πρόσφατα, μια τάση που ονομάζεται "proffee" (από τις λέξεις protein και coffee, δηλαδή πρωτείνη + καφές) έχει κερδίσει δημοτικότητα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά της και τα πραγματικά οφέλη της. Αυτό το άρθρο εξηγεί εάν η ανάμειξη καφέ με σκόνη πρωτείνης είναι ασφαλής, ποια οφέλη υγείας μπορεί να προσφέρει και πότε μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.Είναι ασφαλές να αναμειγνύετε σκόνη πρωτείνης με καφέ; Ναι, για τους περισσότερους υγιείς ενήλικες, η προσθήκη σκόνης πρωτείνης στον καφέ θεωρείται ασφαλής. Και τα δύο καταναλώνονται ευρέως ξεχωριστά και όταν συνδυάζονται, δεν δημιουργούν επιβλαβείς αλληλεπιδράσεις. Η κύρια σκέψη είναι να χρησιμοποιήσετε μια σκόνη πρωτείνης που αναμιγνύεται καλά με ζεστά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(91)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(147)
- Υγεία(407)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.