Καρκίνος παχέος εντέρου: Το ρόφημα σύμμαχος που μειώνει τον κίνδυνο
Ένα ποτήρι την ήμέρα από αυτό το χαρακτηριστικό ρόφημα της παιδικής ηλικίας, τον καρκίνο του παχέος εντέρου... κάνει πέρα. Δείτε ποια άλλα τρόφιμα παρουσιάζουν αυτή τη θετική επίδραση Το περιεχόμενο του πιάτου μας -και του ποτηριού μας εν προκειμένω- μπορεί είτε να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου είτε να τον μειώσει. Μια νεότερη βρετανική μελέτη ενισχύει αυτήν την πεποίθηση, διαπιστώνοντας περαιτέρω ενδείξεις ότι τα άτομα που καταναλώνουν περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο - όπως ένα ποτήρι γάλα την ημέρα - διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης αυτού του επικίνδυνου τύπου καρκίνου. Οι ερευνητές, αφού ανέλυσαν τη διατροφή περισσότερων από μισό εκατομμύριο γυναικών επί 16 χρόνια, διαπίστωσαν ότι και τα σκούρα φυλλώδη λαχανικά, το ψωμί και τα μη γαλακτοκομικά γάλατα που περιέχουν ασβέστιο είχαν επίσης προστατευτική δράση. Τα αντίθετα αποτελέσματα παρουσίασε η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και επεξεργασμένου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(122)
- Υγεία(274)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.