Καρκίνος του εγκεφάλου: Το κοινό γλυκαντικό που συνδέεται με την "πιο επιθετική" μορφή της νόσου, σύμφωνα με μελέτη
Διαφημίσεις Μια πρόσφατη επιστημονική μελέτη έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των επιπτώσεων ενός από τα πιο διαδεδομένα τεχνητά γλυκαντικά, στην υγεία μας. Ερευνητές εξέτασαν τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης του συγκεκριμένου γλυκαντικού και του γλοιοβλαστώματος, της πιο επιθετικής μορφής καρκίνου του εγκεφάλου, με τα ευρήματα να είναι ανησυχητικά. Ανακαλύψτε πώς αυτό το φαινομενικά αθώο συστατικό μπορεί να επηρεάσει το μικροβίωμα του εντέρου και την ανάπτυξη όγκων και τι σημαίνουν αυτά τα δεδομένα για την καθημερινή μας διατροφή. Το κοινό γλυκαντικό που συνδέεται με την πιο επιθετική μορφή του καρκίνου του εγκεφάλου, σύμφωνα με μελέτη Μια πρόσφατη κινεζική μελέτη αποκάλυψε μια ανησυχητική σχέση μεταξύ της ασπαρτάμης, ενός ευρέως χρησιμοποιούμενου τεχνητού γλυκαντικού, και του γλοιοβλαστώματος, της πιο επιθετικής μορφής πρωτοπαθούς καρκίνου του εγκεφάλου, σύμφωνα με το News Medical. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(38)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(147)
- Υγεία(363)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.