"Kitchen Lab": Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση
Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει μια πεντανόστιμη διαδρομή, με έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Ιουνίου, με "Kitchen Lab" και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει δια χειρός Άκη Πετρετζίκη. Θα ταξιδέψουμε από το χωριό στην πόλη και από την κλασική ελληνική κουζίνα στο μοντέρνο street food. Το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού είναι θρακόψωμο με μπιφτέκι, μια διαφορετική εκδοχή ενός ψωμιού, αλλά και ενός burger που θα σας κάνει να τρέξετε στην κουζίνα να τιμήσετε το ελληνικό street food. Πρόκειται για ένα ψωμί, όχι από την Θράκη, αλλά που ψήνεται στην θράκα και ο Άκης ξεκινάει να δημιουργεί μια "επιτόπια" θράκα στην κουζίνα του, βάζοντας κομμάτια από καρβέλι ψωμί, από τα οποία έχει αφαιρέσει την ψίχα, πάνω στην φωτιά από τα μάτια της κουζίνας. Κατόπιν, σε μπολ, βάζει την ψίχα, γάλα, ελαιόλαδο, τριμμένο κρεμμύδι αλάτι, ένα αυγό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τυρί, μαϊντανό ψιλοκομμένο, μοσχαρίσιο κιμά και ανακατεύει.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(171)
- Υγεία(367)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.