"Kitchen Lab": Ο Άκης Πετρετζίκης σερβίρει ελληνικό και μεσογειακό μενού με γεύσεις που ξεχωρίζουν
Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Ιουνίου, με "Kitchen Lab" και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ δια χειρός Άκη Πετρετζίκη! Ο Άκης Πετρετζίκης αύριο Σάββατο 14 Ιουνίου παρουσιάζει ένα επεισόδιο "Kitchen Lab" στις 16:40 με ένα ελληνικότατο μενού, το οποίο έχει πολύ ξεχωριστά υλικά της ελληνικής γης που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού είναι ένας καγιανάς, ένα υπέροχο ελληνικό πιάτο που το κάνει με μελιτζάνα και φέτα, απογειώνοντας την Ελλάδα σε κάθε μπουκιά, μέσα από έναν υπέροχο συνδυασμό γεύσης. Η διαδικασία ξεκινάει με τη μελιτζάνα, την οποία ο Άκης κόβει σε wedges, τα βάζει σε καυτό τηγάνι, προσθέτει ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σοτάρει από όλες τις πλευρές. Αφαιρεί τις μελιτζάνες σε ένα ταψί και τις ψήνει για 10 λεπτά. Στο τηγάνι βάζει ελαιόλαδο, κρεμμύδι σε κομμάτια, ζάχαρη, ρίγανη, τριμμένες ντομάτες, πελτέ ντομάτας και μαγειρεύει για 6-7 λεπτά. Αφαιρεί τις μελιτζάνες από τον φούρνο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(151)
- Υγεία(350)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.