Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Υγείας και Επιστημών του Όρεγκον διερευνούν γιατί οι άνθρωποι που νοσούν με Covid-19 αντιμετωπίζουν στη συνέχεια μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν παχυσαρκία και διαβήτη. Σκοπός της μελέτης είναι να αξιολογήσει πώς το σώμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τα λιπαρά και τη ζάχαρη μετά τη μόλυνση με κορονοϊό. Είναι...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(159)
- Υγεία(337)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.