πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Onmed.gr

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Υγείας και Επιστημών του Όρεγκον διερευνούν γιατί οι άνθρωποι που νοσούν με Covid-19 αντιμετωπίζουν στη συνέχεια μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν παχυσαρκία και διαβήτη. Σκοπός της μελέτης είναι να αξιολογήσει πώς το σώμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τα λιπαρά και τη ζάχαρη μετά τη μόλυνση με κορονοϊό. Είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation