πριν από  11 ώρες 4 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ξινολάχανο, ένα παραδοσιακό ζυμωμένο τρόφιμο, έχει αναγνωριστεί πρόσφατα ως ένα από τα πιο ευεργετικά τρόφιμα για την υγεία του εντέρου. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Applied and Environmental Microbiology, η επιστήμη επιβεβαιώνει τη σημασία του στη διατροφή μας. Η μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις υπογραμμίζει ότι το ξινολάχανο δεν είναι μόνο γευστικό, αλλά και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση ξινολάχανου μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της μικροχλωρίδας του εντέρου, προσφέροντας έτσι έναν φυσικό τρόπο για τη βελτίωση της πέψης και της γενικής ευεξίας. Οι ερευνητές Maria Marco, καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Τεχνολογίας, και η Lei Wei, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο ίδιο εργαστήριο, μελέτησαν τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ζύμωσης του λάχανου. Συγκεκριμένα, συνέκριναν τις επιδράσεις του ωμού λάχανου, του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation