Μέλι: Η φαρμακευτική και θεραπευτική του δράση
Το μέλι χρησιμοποιείται ως δυναμωτικό του οργανισμού δίνοντας μια γλυκιά γεύση όπου το χρησιμοποιούμε. 473 SHARES Μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική, να μπει μέσα σε γιαούρτι, γάλα, τσάι αλλά και πάνω σε ψωμί με βούτυρο. Ο Ιπποκράτης το συνιστούσε ως φάρμακο ενώ είναι γνωστό ότι μειώνει τη δυσκοιλιότητα. Παράλληλα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ είναι αρωγός στα στομαχικά προβλήματα. Οι φαρμακευτικές του ιδιότητες φέρεται να μειώνουν το κίνδυνο της καρδιοπάθειας, της αναιμίας, της αδενοπάθειας καθώς και της κατάπτωσης και της αδυναμίας του οργανισμού. Το μέλι χρησιμοποιείται στην επίδεση πληγών εξαιτίας των αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων. Τέλος, χρησιμοποιείται για τον πονόλαιμο αλλά και την κοσμετολογία ως συστατικό σε κρέμες, σαπούνια και σαμπουάν. Το μέλι είναι φυσικό βιολογικό προϊόν που όπως αναφέραμε προσφέρει σωματική και πνευματική υγεία ενώ συμβάλει και στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(104)
- Υγεία(290)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.