Μέλι: Το μυστήριο του χρώματος - Οι διαφορές μεταξύ σκούρου και ανοιχτόχρωμου
Ποιο είναι το "καλύτερο" μέλι Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb30 Σεπτεμβρίου 2025 · 13:59 Unsplash ΥΓΕΙΑ 2' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Η ποικιλία των αποχρώσεων του μελιού, από ανοιχτόχρυσο έως σκουρόχρωμο είναι εμφανής στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αν και πολλοί θεωρούν ότι όλες οι ποικιλίες είναι ίδιες, οι ειδικοί τονίζουν ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ανοιχτόχρωμου και του σκούρου μελιού, όχι μόνο στη γεύση αλλά και στη σύνθεση καθώς και στα οφέλη για την υγεία. Μέλι: Το μυστικό του χρώματος Το χρώμα του μελιού εξαρτάται πρωτίστως από τα λουλούδια από τα οποία οι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ. Ανοιχτόχρωμο μέλι: Συνήθως παράγεται στις αρχές του έτους και προέρχεται από άνθη όπως η νεραντζιά, το τριφύλλι ή η ακακία. Χαρακτηρίζεται από ήπια, ντελικάτη γεύση, υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά σάκχαρα και ρευστή ή ημίρρευστη υφή σε θερμοκρασία δωματίου. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γλυκιά πινελιά χωρίς έντονες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(79)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(149)
- Υγεία(394)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.