πριν από  19 ώρες 51 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να καταλάβουν αν έχουν κοιλιοκάκη ή απλή δυσανεξία στη γλουτένη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα τη διατροφή τους. Η κοιλιοκάκη είναι αυτή που προκαλεί βλάβες στο έντερο και δυσαπορρόφηση θρεπτικών στοιχείων. Πολλοί ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη, αποφεύγοντας τρόφιμα όπως το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα noodles, που περιέχουν γλουτένη, μια πρωτείνη που βρίσκεται κυρίως στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι κάποια υποκείμενη πάθηση. Αν όμως μετά την κατανάλωση γλουτένης αισθάνεστε ναυτία, φούσκωμα ή πόνο στο στομάχι, ίσως πρόκειται για δυσανεξία ή κοιλιοκάκη. Ποια είναι η διαφορά της κοιλιοκάκης και της δυσανεξίας στη γλουτένη Η δυσανεξία στη γλουτένη και η κοιλιοκάκη έχουν κοινά συμπτώματα, όμως μόνο η κοιλιοκάκη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο έντερο και να οδηγήσει σε υποσιτισμό. Η κοιλιοκάκη είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation