πριν από  4 ώρες 12 λεπτά

Iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε πρόσφατη έρευνα στο Antioxidants, ερευνητές αξιολόγησαν την επίδραση της κατανάλωσης κατεψυγμένων αποξηραμένων φραουλών (FDS) στο αντιοξειδωτικό επίπεδο, στη γλυκόζη νηστείας και στην αγγειακή φλεγμονή σε ανθρώπους με προδιαβήτη. Ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση FDS καθημερινά για 12 εβδομάδες μείωσε δείκτες φλεγμονής και τη γλυκόζη νηστείας. Επίσης, πολλοί αντιοξειδωτικοί δείκτες βελτιώθηκαν σημαντικά υπογραμμίζοντας την κατανάλωση φραουλών ως προκαταρκτική διατροφική παρέμβαση που βελτίωσε τη γλυκόζη νηστείας σε αυτή τη δοκιμή, για την ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας σε ανθρώπους με προδιαβήτη. Ερευνητές του University of Nevada, πραγματοποίησαν δοκιμή σε 25 ανθρώπους για 28 εβδομάδες, οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια της American Diabetes Association για τον προδιαβήτη. Κάθε συμμετέχων ολοκλήρωσε και τις 2 φάσεις-12 εβδομάδες καθημερινής λήψης FDS και 12 εβδομάδες χωρίς φράουλες, με ενδιάμεσο διάλειμμα 4 εβδομάδων. Χωρίστηκαν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation