Μύθος ή αλήθεια οτι το τσάι μειώνει τη χοληστερίνη;
Οι απαντήσεις για την χρησιμότητα του τσαγιού όσον αφορά τα επίπεδα χοληστερίνης. Σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες για την υγεία κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, ο Dr. Roach απαντά σε ερωτήσεις αναγνωστών, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια γύρω από ορισμένα ζητήματα. Από τα οφέλη του τσαγιού στη χοληστερόλη, μέχρι την ηλικία εμφάνισης της μετωποκροταφικής άνοιας, ακολουθεί μια σύνοψη των βασικών σημείων.Το Τσάι και η Χοληστερόλη: Μύθος ή Πραγματικότητα; Πολλοί πιστεύουν πως η κατανάλωση πράσινου τσαγιού -ειδικά ντεκαφεϊνέ και βρασμένου σε χαμηλές θερμοκρασίες- μπορεί να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα χοληστερόλης. Ο Dr. Roach διευκρινίζει ότι πράγματι όλοι οι τύποι τσαγιού (πράσινο, ούλονγκ, μαύρο) σχετίζονται με μικρές μειώσεις της LDL χοληστερόλης, της "κακής" χοληστερόλης που σχετίζεται με καρδιακές παθήσεις. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι ελάχιστο και δεν δικαιολογεί την κατανάλωση τσαγιού αποκλειστικά για λόγους υγείας. Επιπλέον, η ντεκαφεϊνέ μορφή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(41)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(369)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.