πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Indicator.gr

"ΗΕυρώπη πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει τον πολίτη και τα σύνορά της από εχθρικούς γείτονες", τόνισε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είχε ως θέμα συζήτησης την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα.

πριν από  3 Μήνες 12 ημέρες

Iefimerida.gr

"Η Ευρώπη πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει τον πολίτη και τα σύνορά της από εχθρικούς γείτονες" τόνισε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Παπανδρέου. Κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα, ο κ.

πριν από  3 Μήνες 12 ημέρες

Reporter.gr

"Η Ευρώπη πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει τον πολίτη και τα σύνορά της από εχθρικούς γείτονες", τόνισε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου στη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα. Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει βήματα προς μια πιο ολοκληρωμένη...

πριν από  3 Μήνες 12 ημέρες

Larissanet.gr

"Η Ευρώπη πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει τον πολίτη και τα σύνορά της από εχθρικούς γείτονες"... Τα παραπάνω τόνισε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα. Ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation