Γιατί μας αρέσει η μαύρη σοκολάτα και ο σκέτος καφές Pexels Τα άτομα που πίνουν τον καφέ τους σκέτο, προτιμούν επίσης τη μαύρη σοκολάτα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Northwestern. Ο λόγος βρίσκεται στα γονίδιά τους. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι πίνουν σκέτο καφέ και έχουν μια συγκεκριμένη γονιδιακή παραλλαγή που υποδηλώνει ταχύτερο...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(52)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(246)
- Υγεία(361)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.