πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το γάλα αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής για πολλά νοικοκυριά, γνωστό κυρίως για την περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και βιταμίνη D. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στον επιστημονικό ιστότοπο "MDPI", νέα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι προσφέρει και ένα λιγότερο γνωστό όφελος: θετική επίδραση στο μικροβίωμα του εντέρου. Η έρευνα, υπό την καθοδήγηση της Δρ Li Jiao από το Baylor College of Medicine, αποκαλύπτει πως η κατανάλωση γάλακτος σχετίζεται με αύξηση φιλικών βακτηρίων στο έντερο, ενώ το τυρί φαίνεται να μειώνει ορισμένους μικροοργανισμούς που θεωρούνται σημαντικοί για τη διατήρηση της εντερικής ισορροπίας. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Πώς επηρεάζουν τα γαλακτοκομικά το έντερο Οι ειδικοί εξηγούν ότι τα γαλακτοκομικά αλληλεπιδρούν με το μικροβίωμα - το σύνολο των μικροοργανισμών που βοηθούν στην πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. Το γάλα φαίνεται να ενισχύει την ποικιλία αυτών των μικροβίων, κάτι που θεωρείται...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation