Νευρολόγος αποκαλύπτει τις 3 τροφές που "δεν αγγίζει ποτέ": Μπορεί να περιέχουν νευροτοξίνες ή παράσιτα
Παρότι η διατροφή μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του εγκεφάλου, ορισμένες τροφές ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές νευρολογικές βλάβες, ακόμη και να αποβούν μοιραίες. Υπάρχουν αρκετές τροφές που προάγουν την υγεία του εγκεφάλου, όπως τα λιπαρά ψάρια, τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, τα μούρα, οι ντομάτες και ο καφές. Αυτά τα "super foods" παρέχουν βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και υγιεινά λιπαρά απαραίτητα για τη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου και τη γνωστική υγεία. Ωστόσο, υπάρχουν και τροφές που καλό είναι να αποφεύγετε, καθώς μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές νευρολογικές βλάβες - ή ακόμη και... θάνατο. Σε ένα viral βίντεο στο TikTok, ο νευρολόγος Dr. Baibing Chen (γνωστός ως Dr. Bing) αποκαλύπτει τρεις τροφές που δεν βάζει ποτέ στο πιάτο του, εξαιτίας της πιθανότητας να περιέχουν νευροτοξίνες ή επικίνδυνα παράσιτα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ρίξεις την χοληστερίνη, τι αποκαλύπτουν 3...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(127)
- Υγεία(284)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.