πριν από  22 ώρες 4 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατανάλωσή ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου κιμά βοδινού μπορεί να θέσει σοβαρούς κινδύνους υγείας. Μεγάλοι οργανισμοί υγείας, όπως τα CDC και ο USDA, έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει κατά της κατανάλωσης ωμού μοσχαρίσιου κιμά λόγω του κινδύνου σοβαρών τροφιμογενών ασθενειών. Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, όταν δεν είναι καλά μαγειρεμένος, ποια παθογόνα εμπλέκονται και τι συνιστούν οι ειδικοί για να παραμείνετε ασφαλείς.Τι κάνει τον μοσχαρίσιο κιμά ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν καταναλώνεται ωμός; Σε αντίθεση με ολόκληρα κομμάτια κρέατος, ο μοσχαρίσιος κιμάς ενέχει υψηλότερο κίνδυνο εσωτερικής μόλυνσης, επειδή τα επιφανειακά βακτήρια αναμειγνύονται σε όλο το κρέας κατά την άλεση. Αυτό σημαίνει ότι βακτήρια που κανονικά θα παρέμεναν στο εξωτερικό μιας μπριζόλας -όπου η υψηλή θερμότητα μπορεί να τα σκοτώσει- μπορούν τώρα να βρίσκονται βαθιά μέσα σε ένα μπιφτέκι, επιβιώνοντας αν δεν μαγειρευτούν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation