Ο κίνδυνος αν το μπιφτέκι στο μπέργκερ είναι ροζ στην μέση
Η κατανάλωσή ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου κιμά βοδινού μπορεί να θέσει σοβαρούς κινδύνους υγείας. Μεγάλοι οργανισμοί υγείας, όπως τα CDC και ο USDA, έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει κατά της κατανάλωσης ωμού μοσχαρίσιου κιμά λόγω του κινδύνου σοβαρών τροφιμογενών ασθενειών. Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, όταν δεν είναι καλά μαγειρεμένος, ποια παθογόνα εμπλέκονται και τι συνιστούν οι ειδικοί για να παραμείνετε ασφαλείς.Τι κάνει τον μοσχαρίσιο κιμά ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν καταναλώνεται ωμός; Σε αντίθεση με ολόκληρα κομμάτια κρέατος, ο μοσχαρίσιος κιμάς ενέχει υψηλότερο κίνδυνο εσωτερικής μόλυνσης, επειδή τα επιφανειακά βακτήρια αναμειγνύονται σε όλο το κρέας κατά την άλεση. Αυτό σημαίνει ότι βακτήρια που κανονικά θα παρέμεναν στο εξωτερικό μιας μπριζόλας -όπου η υψηλή θερμότητα μπορεί να τα σκοτώσει- μπορούν τώρα να βρίσκονται βαθιά μέσα σε ένα μπιφτέκι, επιβιώνοντας αν δεν μαγειρευτούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(37)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(85)
- Υγεία(285)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.