Ο κίνδυνος από φθαρμένες κατσαρόλες - τηγάνια: Πότε πρέπει να τα αλλάζουμε
Ποιους κινδύνους κρύβουν για την υγεία τα φθαρμένα σκεύη Ένα γρατζουνισμένο τηγάνι μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα του μαγειρέματος και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του φαγητού. Σε περίπτωση που το τηγάνι που χρησιμοποιείτε καθημερινά έχει γρατζουνιστεί, ιδιαίτερα αν είναι τεφλόν, ενδέχεται να απελευθερώσει βλαβερές ουσίες στο φαγητό, και η καλύτερη λύση είναι η απόσυρση. Σε κάθε περίπτωση όμως, συγκεντρώσαμε έναν πλήρη οδηγό φροντίδας και συντήρησης για το πώς να διαχειριστείτε τις γρατζουνιές και πότε πρέπει να το αντικαταστήσετε με ένα καινούριο. Επιφανειακές φθορές Αν οι γρατζουνιές είναι επιφανειακές, μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε εύκολα. Ξεκινήστε με τον σωστό καθαρισμό, χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι για τα πιάτα και μαλακό σφουγγάρι, αποφεύγοντας το σύρμα ή άλλα λειαντικά εργαλεία που προκαλούν ακόμη περισσότερη φθορά. Στα κεραμικά ή μαντεμένια τηγάνια, απλώστε ένα λεπτό στρώμα ελαιόλαδου, αφήστε το τηγάνι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(46)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(359)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.