Οι 5 καλύτερες τροφές για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης - Μικρές αλλαγές που βοηθούν την καρδιά
Η υψηλή αρτηριακή πίεση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καρδιαγγειακών παραγόντων κινδύνου παγκοσμίως. 2 SHARES Αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος, αλλά και τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Η μείωση της πρόσληψης αλατιού αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα, τα επιστημονικά ευρήματα δείχνουν ωστόσο, ότι οι αλλαγές στη διατροφή, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο διάσημος Ισπανός καρδιολόγος Aurelio Rojas μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια λίστα με πέντε τρόφιμα που μπορούν, σύμφωνα με την επιστήμη, να συμβάλουν στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. "Μικρές προσαρμογές στη διατροφή σας μπορούν να έχουν μεγάλα οφέλη για την καρδιά σας", λέει ο γιατρός.Μαύρη σοκολάτα: Γλυκιά και υγιεινή Το κακάο, στην πιο αγνή του εκδοχή και χωρίς υπερβολική ζάχαρη, αποτελεί ένα απροσδόκητο εργαλείο για την υγεία της καρδιάς. Η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε μαγνήσιο και φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά που προάγουν την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(80)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(145)
- Υγεία(417)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.