Οι κόκκινες πιπεριές καταπολεμούν τον καρκίνο, την εξασθένηση της μνήμης και τον πόνο στις αρθρώσεις
Γεμάτες με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις, οι κόκκινες πιπεριές ξεχωρίζουν ανάμεσα στα άλλα λαχανικά ως ένας ευέλικτος σύμμαχος για μακροπρόθεσμη υγεία. Οι κόκκινες πιπεριές είναι διατροφικά πολύτιμες με πιθανές προστατευτικές επιδράσεις έναντι ορισμένων από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα υγείας, όπως ο καρκίνος, η γνωστική εξασθένηση και ο χρόνιος πόνος στις αρθρώσεις. Αυτό το άρθρο παραθέτει τους επιστημονικά τεκμηριωμένους τρόπους με τους οποίους οι κόκκινες πιπεριές υποστηρίζουν την πρόληψη ασθενειών, την λειτουργία του εγκεφάλου και την υγεία των αρθρώσεων.Διατροφικό προφίλ κόκκινων πιπεριών (ανά μερίδα 100 g) Θρεπτικά συστατικάΠεριεκτικότητα% ΣΗΠ* (κατά προσέγγιση)Οφέλη υγείαςΒιταμίνη C127 mg140%Ενισχύει την ανοσία, την παραγωγή κολλαγόνου, την αντιοξειδωτική προστασίαΒιταμίνη A (ως βήτα-καροτίνη)157 µg RAE17%Υποστηρίζει την όραση, την υγεία του δέρματος, την ανοσολογική άμυναΒιταμίνη B60,3 mg20%Βοηθά στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(13)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(118)
- Υγεία(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.