Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αποφυγή των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων, όπως ο κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και παχυσαρκία. Η λίστα μεγαλώνει αφού νέα μελέτη απέδειξε και τον καρκίνο του πνεύμονα ως έναν από τους κινδύνους. Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν συστατικά "που χρησιμοποιούνται σπανίως, ή και ποτέ στην κουζίνα, σε συνδυασμό με πρόσθετες...
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αποφυγή των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων, όπως ο κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και παχυσαρκία, όμως η λίστα μεγαλώνει αφού νέα μελέτη απέδειξε και τον καρκίνο του πνεύμονα ως έναν από τους κινδύνους. Ads Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν συστατικά "που χρησιμοποιούνται σπανίως, ή και ποτέ στην κουζίνα, σε συνδυασμό με...
Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου παγκοσμίως. Μόνο το 2020, καταγράφηκαν 2,2 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις και 1,8 εκατομμύρια θάνατοι από την ασθένεια, παγκοσμίως. Σύμφωνα με νέα μελέτη, η μεγαλύτερη κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα. Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα υποβάλλονται σε πολλά...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(39)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(100)
- Υγεία(362)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.