Πεκάν: Ο ξηρός καρπός που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης
Η χοληστερόλη είναι ένας από τους πιο κρίσιμους δείκτες για την υγεία μας και η πιο φυσική και αποτελεσματική προσέγγιση ξεκινά από τη διατροφή. Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The American Journal of Clinical Nutrition, η προσθήκη πεκάν στη θέση άλλων σνακ που καταναλώνονται συνήθως μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η χοληστερίνη. Στη μελέτη, οι ερευνητές παρακολούθησαν 138 ενήλικες που είχαν τουλάχιστον έναν παράγοντα κινδύνου για κακή μεταβολική υγεία, αλλά δεν είχαν καρδιαγγειακή νόσο ή διαβήτη τύπου 2. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: μια ομάδα ελέγχου που ακολουθούσε κανονική διατροφή και την ομάδα δοκιμής που αντικατέστησε τα συνηθισμένα σνακ με 57 γραμμάρια ωμά, ανάλατα πεκάν. Οι συμμετέχοντες συμπλήρωναν ερωτηματολόγια σε καθημερινή βάση, ενώ έλεγχαν τακτικά τους δείκτες τους καθ' όλη τη διάρκεια της μελέτης. Στο τέλος, επέστρεψαν για αξιολογήσεις παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων της αρτηριακής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(78)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(146)
- Υγεία(441)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.