πριν από  10 ώρες 19 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Tο τσάι, τα μούρα, τα μήλα και η μαύρη σοκολάτα είναι τρόφιμα πλούσια σε φλαβονοειδή, που παρέχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι καταναλώνουν μια ποικιλία τροφών πλούσιων σε φλαβονοειδή, όπως τσάι, μούρα, μαύρη σοκολάτα και μήλα, θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών παθήσεων και να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν περισσότερο. Η μελέτη διεξήχθη από μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ, το Πανεπιστήμιο Edith Cowan του Περθ (ECU) και το Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η αύξηση της ποικιλίας των φλαβονοειδών που περιλαμβάνουμε στη διατροφή μας θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης παθήσεων, όπως ο διαβήτης τύπου 2, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο καρκίνος και οι νευρολογικές παθήσεις. Τα φλαβονοειδή βρίσκονται σε φυτικές τροφές όπως το τσάι, τα βατόμουρα, οι φράουλες, τα πορτοκάλια, τα μήλα, τα σταφύλια, ακόμη και το κόκκινο κρασί και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation