Ποια είναι τα 4 καλύτερα λάδια για μαγείρεμα
Δείτε πώς θα προσθέσετε γεύση στο φαγητό σας απολαμβάνοντας παράλληλα τα οφέλη μιας υγιεινής διατροφής. Δεν πρέπει να "φοβάστε" τα λιπαρά. Ενώ κάποια πρέπει να αποφεύγονται, όπως τα κορεσμένα και τα βλαβερά τρανς, άλλα είναι υγιεινά και απαραίτητα, αφού μας χορταίνουν, μας δίνουν ενέργεια και προστατεύουν την καρδιά. Δείτε ποια είναι τα τέσσερα καλύτερα λάδια για το μαγείρεμα στο σπίτι και ποια οφέλη παρέχει το καθένα από αυτά.1. Λάδι αβοκάντο Σύμφωνα με μελέτη στην επιθεώρηση The Journal of Nutrition, προσθέτοντας λίγο λάδι αβοκάντο σε μια σάλτσα ντομάτας θα ενισχύσετε τον ρυθμό απορρόφησης των αντιοξειδωτικών ουσιών που παρέχει το λαχανικό, όπως το λυκοπένιο και το βήτα καροτένιο. Αντίστοιχο όφελος προκύπτει και όταν προσθέτετε το λάδι του αβοκάντο σε μια πράσινη σαλάτα. Τα καροτενοειδή, όπως το λυκοπένιο και το βήτα καροτένιο, είναι ουσίες λιποδιαλυτές, επομένως ο συνδυασμός τους με ένα έλαιο βοηθά να τα απορροφήσει ευκολότερα ο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(39)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(100)
- Υγεία(362)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.