Ποια κρασιά είναι τα λιγότερο επιβλαβή για την υγεία μας -Καρδιολόγος αποκαλύπτει
Η κατανάλωση κρασιού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεσογειακής κουλτούρας, αλλά προφανώς πρέπει να γίνεται με μέτρο, κυρίως επειδή το κρασί δεν είναι πολύ καλό για την καρδιά και τις αρτηρίες. Ποιος τύπος κρασιού όμως είναι πιο επιβλαβής για το καρδιαγγειακό μας σύστημα; Το κόκκινο, το λευκό ή το ροζέ; Ένας καρδιολόγος απαντά στο γαλλικό μέσο Topsante. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ορισμένα κρασιά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά -Αυτά είναι τα λιγότερο επιβλαβή Όπως είναι αναμενόμενο, τα κρασιά που είναι λιγότερο επιβλαβή για το καρδιαγγειακό σύστημα είναι αυτά που περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως οι πολυφαινόλες. "Έχουν πιθανές προστατευτικές επιδράσεις στην καρδιά", λέει η δόκτορας Virginie Marchal, καρδιολόγος στην Aix-en-Provence, ακόμη και αν οι επιδράσεις αυτές παραμένουν μέτριες. Στα κρασιά αυτά περιλαμβάνονται πολλά κόκκινα κρασιά, όπως το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Pinot Noir. Είναι πλούσια σε πολυφαινόλες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(125)
- Υγεία(291)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.