πριν από  7 ώρες 59 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατανάλωση κρασιού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεσογειακής κουλτούρας, αλλά προφανώς πρέπει να γίνεται με μέτρο, κυρίως επειδή το κρασί δεν είναι πολύ καλό για την καρδιά και τις αρτηρίες. Ποιος τύπος κρασιού όμως είναι πιο επιβλαβής για το καρδιαγγειακό μας σύστημα; Το κόκκινο, το λευκό ή το ροζέ; Ένας καρδιολόγος απαντά στο γαλλικό μέσο Topsante. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ορισμένα κρασιά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά -Αυτά είναι τα λιγότερο επιβλαβή Όπως είναι αναμενόμενο, τα κρασιά που είναι λιγότερο επιβλαβή για το καρδιαγγειακό σύστημα είναι αυτά που περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως οι πολυφαινόλες. "Έχουν πιθανές προστατευτικές επιδράσεις στην καρδιά", λέει η δόκτορας Virginie Marchal, καρδιολόγος στην Aix-en-Provence, ακόμη και αν οι επιδράσεις αυτές παραμένουν μέτριες. Στα κρασιά αυτά περιλαμβάνονται πολλά κόκκινα κρασιά, όπως το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Pinot Noir. Είναι πλούσια σε πολυφαινόλες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation