Ποια τρόφιμα μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες καρδιακής ανεπάρκειας;
- Advertisement - Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε κάλιο φαίνεται ότι μειώνουν δραστικά τις πιθανότητες για καρδιακά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER Αντίθετοι στην αυστηροποίηση του μεταναστευτικού νομοσχεδίου οι Διοικητικοί Δικαστές Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε κάλιο, όπως αβοκάντο, μπανάνες και σπανάκι, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, νοσηλείας και θανάτου κατά 24%, σύμφωνα με έρευνα. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η μείωση του αλατιού από τα γεύματα μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων. Η μείωση του αριθμού των γευμάτων στα οποία προσθέτετε αλάτι ή η πλήρης αποφυγή του μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην υγεία της καρδιάς σας. Το κάλιο αυξάνει την ποσότητα αλατιού που απομακρύνει ο οργανισμός σας από την κυκλοφορία του αίματος. Σε μια μελέτη, οι επιστήμονες προσπάθησαν να κατανοήσουν εάν η αυξημένη πρόσληψη καλίου μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(13)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(113)
- Υγεία(329)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.