Ποιες τροφές και ποτά αυξάνουν τα τριγλυκερίδια;
Τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων μπορούν να αυξήσουν αθόρυβα τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και παγκρεατίτιδας. Bigstock Ενώ η γενετική και ο τρόπος ζωής παίζουν ρόλο, η διατροφή παραμένει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες που επηρεάζουν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων. Ορισμένα τρόφιμα και ποτά μπορούν να αυξήσουν δραματικά τα τριγλυκερίδια. Η κατανόηση του ποια πρέπει να περιορίσετε/αποφύγετε μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην προστασία της καρδιαγγειακής σας υγείας.Τι είναι τα τριγλυκερίδια; Τα τριγλυκερίδια είναι ο κύριος τύπος λίπους που βρίσκεται στο αίμα. Μετά το γεύμα, το σώμα μετατρέπει τις υπερβολικές θερμίδες (ειδικά από σάκχαρα και επεξεργασμένους υδατάνθρακες) σε τριγλυκερίδια, αποθηκεύοντάς τα στα λιποκύτταρα για μελλοντική ενέργεια. Όταν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων παραμένουν αυξημένα με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε:Σκλήρυνση των αρτηριών και συσσώρευση πλάκαςΑντίσταση στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(64)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(112)
- Υγεία(356)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.