πριν από  7 ώρες 19 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων μπορούν να αυξήσουν αθόρυβα τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και παγκρεατίτιδας. Bigstock Ενώ η γενετική και ο τρόπος ζωής παίζουν ρόλο, η διατροφή παραμένει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες που επηρεάζουν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων. Ορισμένα τρόφιμα και ποτά μπορούν να αυξήσουν δραματικά τα τριγλυκερίδια. Η κατανόηση του ποια πρέπει να περιορίσετε/αποφύγετε μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην προστασία της καρδιαγγειακής σας υγείας.Τι είναι τα τριγλυκερίδια; Τα τριγλυκερίδια είναι ο κύριος τύπος λίπους που βρίσκεται στο αίμα. Μετά το γεύμα, το σώμα μετατρέπει τις υπερβολικές θερμίδες (ειδικά από σάκχαρα και επεξεργασμένους υδατάνθρακες) σε τριγλυκερίδια, αποθηκεύοντάς τα στα λιποκύτταρα για μελλοντική ενέργεια. Όταν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων παραμένουν αυξημένα με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε:Σκλήρυνση των αρτηριών και συσσώρευση πλάκαςΑντίσταση στην...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation