Ποιο είναι το μπαχαρικό που συμβάλλει στη μείωση του λίπους;
Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που ίσως είναι το πιο διαδεδομένο σε χρήση σε όλο τον κόσμο. Με πικάντικη και γλυκιά γεύση, ζεστό, κοκκινοκαφέ χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα, αποτελεί βασικό συστατικό σχεδόν σε κάθε κουζίνα. Χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου προστίθεται σε ροφήματα, αφεψήματα ή ακόμα και λικέρ και κοκτέιλ, προσφέροντας μοναδικό χαρακτήρα και νοστιμιά. Αλλά η κανέλα δεν ξεχωρίζει μόνο για τη γεύση και το άρωμά της. Πίσω από τη γευστική της ένταση κρύβονται εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία, τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα αφορά τη σχέση της κανέλας με την ενεργοποίηση του καφέ λίπους και την απώλεια βάρους, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Ποιο είναι το "καλό" λίπος και πώς σχετίζεται με την κανέλα; Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει δύο βασικούς τύπους λιπώδους ιστού: λευκό λίπος και καφέ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(31)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(147)
- Υγεία(346)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.