Οι έρευνες δείχνουν ότι ο εγκέφαλος μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ διαφορετικών γλυκών ουσιών, οι νευρικές διεργασίες που διέπουν αυτή την ικανότητα διάκρισης των γλυκαντικών ουσιών ωστόσο, παραμένουν ελάχιστα κατανοητές. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σαγκάης, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών (CAS) και άλλων ινστιτούτων στην Κίνα...
Οι κίνδυνοι που ενέχει η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης είναι γνωστοί, γι' αυτό πολλοί αναζητούν εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες που παράγουν παρόμοια γεύση χωρίς να προκαλούν σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους και άλλα προβλήματα υγείας. 4 SHARES Οι έρευνες δείχνουν ότι ο εγκέφαλος μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ διαφορετικών γλυκών ουσιών, οι...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(273)
- Υγεία(358)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.