πριν από  2 ώρες 32 λεπτά

Reporter.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω αποτελούν το ένα τρίτο των ανθρώπων που σντιμετωπίζουν ασθένειες οι οποίες προκαλούνται από βακτήρια που υπάρχουν στα τρόφιμα. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά τα βακτήρια είναι η σαλμονέλα και το E.coli, τα οποία -αντίθετα από ό,τι πολλοί πιστεύουν- δεν μολύνουν μόνο τα κρεατικά, αλλά και τα φρούτα και τα λαχανικά. Οι ειδικοί συνιστούν σε όλους, και ιδιαίτερα στα παιδιά, τις εγκύους, τους ενήλικες άνω των 65 ετών και όσους έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα να παίρνουν τις σωστές προφυλάξεις, καθώς η λοίμωξη από τέτοια μικρόβια είναι πιο πιθανή και με πιο έντονα συμπτώματα. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάζουμε σωστά τις τροφές που βάζουμε στο οικογενειακό τραπέζι -τόσο αυτές που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα όσο κι αυτές που καταναλώνουμε ωμές. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, όλα τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να πλένονται σχολαστικά προκειμένου να απομακρυνθούν από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation