Σε ορισμένες ασιατικές χώρες το πολύ αλάτι στο φαγητό είναι πολύ συνηθισμένο. Και εκεί η σχέση μεταξύ της υψηλής κατανάλωσης αλατιού και του καρκίνου του στομάχου έχει ήδη αποδειχθεί. Μια νέα μακροχρόνια μελέτη από το ιατρικό πανεπιστήμιο της Βιέννης (MedUni Vienna) έδειξε τώρα για πρώτη φορά, ότι αυτός ο κίνδυνος αντικατοπτρίζεται και στις στατιστικές για τον...
Σε ορισμένες ασιατικές χώρες το πολύ αλάτι στο φαγητό είναι πολύ συνηθισμένο. Και εκεί η σχέση μεταξύ της υψηλής κατανάλωσης αλατιού και του καρκίνου του στομάχου έχει ήδη αποδειχθεί. Μια νέα μακροχρόνια μελέτη από το ιατρικό πανεπιστήμιο της Βιέννης (MedUni Vienna) έδειξε τώρα για πρώτη φορά, ότι αυτός ο κίνδυνος αντικατοπτρίζεται και στις στατιστικές για τον...
Στις ασιατικές χώρες, όπου τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι είναι δημοφιλή, η σχέση μεταξύ της υψηλής κατανάλωσης αλατιού και του καρκίνου του στομάχου έχει ήδη αποδειχθεί. 21 SHARES Bigstock Μια νέα μακροχρόνια μελέτη από το ιατρικό πανεπιστήμιο της Βιέννης (MedUni Vienna) έδειξε τώρα για πρώτη φορά, ότι αυτός ο κίνδυνος αντικατοπτρίζεται και στις...
Μια μακροχρόνια μελέτη του ιατρικού Πανεπιστημίου της Βιέννης έδειξε τώρα για πρώτη φορά ότι ο κίνδυνος καρκίνου από την συχνή χρήση αλατιού αντικατοπτρίζεται και στις ευρωπαϊκές στατιστικές για τον καρκίνο. Όπως προκύπτει από την ανάλυση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο εξειδικευμένο περιοδικό "Gastric Cancer", οι άνθρωποι που προσθέτουν συχνά αλάτι στο φαγητό τους...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(23)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(122)
- Υγεία(275)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.