Πόσο υγιεινά είναι τα τρόφιμα χωρίς ζάχαρη; Η μεγάλη αλήθεια πίσω από τη μόδα
Νέες μελέτες φωτίζουν τους κινδύνους πίσω από τα "μηδέν ζάχαρη" προϊόντα Η ζήτηση για τρόφιμα και ροφήματα με μηδενική ή χαμηλή ζάχαρη έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια καταναλωτές να στρέφονται σε εναλλακτικά γλυκαντικά ως υγιεινότερη επιλογή. Από την κόκα κόλα έως τις μπάρες δημητριακών και το παγωτό, η αγορά έχει κατακλυστεί από προϊόντα που υπόσχονται τη γλυκύτητα χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης. Αλλά είναι πραγματικά ασφαλή και υγιεινά;Η ανάπτυξη της αγοράς εναλλακτικών γλυκαντικών: Μια τεράστια ευκαιρία Η παγκόσμια αγορά εναλλακτικών σακχάρων προβλέπεται να αυξηθεί από 88,9 δισ. δολάρια το 2024 σε 131,1 δισ. δολάρια μέσα σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Fortune Business Insights. Αυτό αποτυπώνει μια παγκόσμια τάση όπου η ευαισθητοποίηση για το διαβήτη και την παχυσαρκία αυξάνει την αναζήτηση προϊόντων με λιγότερη ζάχαρη.Γλυκαντικά: Πραγματική λύση ή κρυμμένος κίνδυνος; Παρά την υποσχόμενη μείωση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Η ζήτηση για προϊόντα με μηδενική ή χαμηλή ζάχαρη εκτοξεύεται, καθώς ολοένα περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στα γλυκαντικά. Είναι όμως πράγματι υγιεινά; Από την κόκα κόλα και το μηλίτη μέχρι τις μπάρες δημητριακών και το παγωτό, μια "τρέλα μηδενικής (0) ζάχαρης" κατακλύζει την αγορά. Πρόκειται για προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη που χρησιμοποιούν...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(127)
- Υγεία(284)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.