Πού βλάπτουν τα καρύδια
Τα καρύδια αποτελούν διατροφικό "θησαυρό", πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλα για όλους. Κάτω από τον μανδύα της υγιεινής τους φήμης, κρύβονται ορισμένοι δυνητικοί κίνδυνοι - ειδικά για άτομα με ευαισθησίες ή συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες. Ακολουθούν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους τα καρύδια μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για κάποιους ανθρώπους. Αλλεργία στα καρύδια: σοβαρός κίνδυνος για ορισμένους Τα καρύδια ανήκουν στη λίστα με τα οκτώ πιο αλλεργιογόνα τρόφιμα, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Μια αλλεργική αντίδραση σε καρύδια μπορεί να είναι σοβαρή ή και απειλητική για τη ζωή, προκαλώντας αναφυλαξία - μια οξεία αλλεργική αντίδραση που απαιτεί άμεση ιατρική αντιμετώπιση. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν: * Οίδημα στο πρόσωπο ή στο στόμα * Δυσκολία στην αναπνοή * Εξάνθημα ή κνησμό * Ζάλη ή λιποθυμία Άτομα με διαγνωσμένη αλλεργία στα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(40)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(127)
- Υγεία(312)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.