πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πράσινο και το μαύρο τσάι προσφέρουν παρόμοια οφέλη για την υγεία. Μπορούν να μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τη συγκέντρωσή μας, να προστατεύσουμε την καρδιά μας και να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων χρόνιων παθήσεων, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικά. Αν και προέρχονται από το ίδιο φυτό, οι διαφορές στην επεξεργασία, την παρασκευή και τη γεύση τους καθορίζουν και τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους. Ας δούμε πιο αναλυτικά σε τι ξεχωρίζει το καθένα και πώς μπορούμε να επιλέξουμε εκείνο που μας ταιριάζει περισσότερο.Επεξεργασία Το μαύρο τσάι περνά από διαδικασία οξείδωσης. Τα φύλλα του εκτίθενται στον αέρα, με αποτέλεσμα να σκουραίνουν και να αποκτούν πιο έντονη, γεμάτη γεύση. Το πράσινο τσάι υφίσταται ελάχιστη ή καθόλου οξείδωση. Έτσι διατηρεί τη φυσική του πράσινη απόχρωση και προσφέρει πιο απαλή, φρέσκια γεύση.Άρωμα και γευστικό προφίλ Το μαύρο τσάι έχει έντονη, πλούσια γεύση. Ανάλογα με τον χρόνο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation